Sanast’asanaan

Jooga

Opetan shaktajoogaa Porvoon Shakta Joogakoululla sekä Kråkössä Sjötorpilla. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan suoritusvapaasta joogasta!

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista. Joogatunnilla pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. ”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen, rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen. Shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy.

Pidän myös yksityistunteja juuri sinulle, ystävillesi tai vaikkapa työporukallesi räätälöitynä – kokous-, kehittämis-, tyky- ja hyvinvointipäiviin järjestän porukallenne monipuolista ohjelmaa toiveidenne mukaan. Yhteistyökumppaneitani ovat mm. Hyvinvointitila Linnunlaulu, Kråkö Bryggeri sekä Porvoon huvilat.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää!