Jooga

Opetan shaktajoogaa Porvoon Shakta Joogakoululla sekä Kråkössä Sjötorpilla. Pidän myös yksityistunteja juuri sinulle, ystävillesi tai vaikkapa työporukallesi räätälöitynä – kokous-, kehittämis-, tyhy- ja virkistyspäiviin järjestän ryhmällenne monipuolista ohjelmaa toiveidenne mukaan Porvoossa ja koko Uudenmaan alueella.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan suoritusvapaasta, lempeästä ja autenttisesta joogasta!

Shaktajooga – aidosti suoritusvapaa joogamuoto

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa harjoituksen hyödyt saa talteen ilman rehkimistä ja pakottamista. Joogatunnilla pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla elimistöä ohjataan tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus rakentaa itseään ja ratkaisee ongelmansa kuin itsekseen. Joogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy.

”Pysähdy, rentoudu ja nauti” ovat shaktajoogan avainsanoja. Joogaharjoitus tehdään aina rauhallisesti, kehoa kunnioittaen ja itseä kuunnellen. Shaktajooga on helppo aloittaa riippumatta siitä, onko kyseessä ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja.

Lue lisää ja tule mukaan joogatunneille:

Joogaa juuri sinulle tai omalle ryhmällesi

Voit tilata joogatunnin, rentoutustuokion, metsäjoogaa, artjoogaa, hyvinvointiluennon tai workshopin. Joogasalillamme on upeat puitteet monipuoliselle ohjelmalle, tai voimme tuoda rentouttavan ohjelman myös teidän tiloihinne. Yhteistyökumppaniemme kanssa Porvoon saaristossa (mm. Kråkö Bryggeri & Galleria Skolan, Porvoon Huvilat) loihdimme teille unohtumattoman virkistys- tai kokouspäivän!

Yhteistyökumppaneita:

Ota yhteyttä ja tiedustele vaihtoehdoista – rakennetaan juuri teille sopiva tilaisuus!

Tutustu minuun muissa medioissa: